Hodnocení obchodu

5,0 80 hodnocení
5
80x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SC Avatar autora J.Kurkova studio conversion | 27.3.2019
TP Avatar autora Tereza Packová | 25.3.2019
Velká spokojenost, mohu jen doporučit;)
AM Avatar autora Atila Markotan | 18.3.2019
Dnes som prebral tovar, vyborna kvalita rychle dodanie velmi mile a ochotne vybavenie. Odporucame Vas kazdemu. Manzelka je velmi spokojna. Len tak dalej. Tesime sa na dalsiu spolupracu s Vami.
Avatar autora | 13.3.2019
Děkujeme za krásné hodnocení neznámému hodnotícímu. :-) Za tým Ratanky, Hanka W.
Avatar autora Jaroslav Špaček | 13.3.2019
ZZ Avatar autora Zuzana Zadražilová | 12.3.2019
Naprostá spokojenost, vstřícné jednání, vše proběhlo rychle, kabelka je skvělá a krásně voní. :)
MP Avatar autora Milada Pivková | 11.3.2019
BH Avatar autora Barbora Havlová | 8.3.2019
Uděluji minimálně 10 hvězdiček!!! A souhlasím se vším, co je uvedeno níže :)
MK Avatar autora Milana Koudelková | 6.3.2019
Skvělý obchůdek!!!Příjemné jednání,rychlé dodání.Jsem maximálně spokojená.Kabelka je nádherná.Mám velkou radost.Všem můžu doporučit.
B Avatar autora Božena F. | 1.3.2019
Velice oceňuji osobní rozměr celého nákupu, zákaznickou péči na jedničku a kvalitu nabízených produktů.
ZZ Avatar autora Zdislava Zemánková | 7.2.2019
SE Avatar autora Soňa Exnerová | 6.2.2019
Velmi osobní přístup, který v dnešní uspěchané době potěšil. Kabelka předčila mé očekávání, je nádherná, kvalitní, zabalena byla pečlivě s vkusem, od polystyrenové iniciály mého křestního jména (pokud to byl záměr) až po milý vzkaz od Hanky. A navíc bonus v podobě originální výstelky! Mockrát děkuji a určitě doporučuji!
LV Avatar autora Lucie Vosahlova | 31.1.2019
Byla jsem maximálně spokojena, kabelka je nadherna.Úžasné jednání , rychle dodání. Krasne zabalené s nádherným vzkazem . Moc dekuji .
JS Avatar autora Jana Spurná | 24.1.2019
Velmi vstřícné jednání. Paní Hanka velmi ochotná. Kabelka splnila mé očekávání. Doporučuji
LN Avatar autora Ludmila Němcová | 22.1.2019
Velmi spokojená. Kabelka krásná, objednala jsem pro vnučku, které udělala velkou radost. Doporučuji.
KM Avatar autora Klára Matějovská | 15.1.2019
Velmi vstřícné a milé jednání, včetně předání přímo od majitelky. Ratanky jsou krásné. Děkuji a doporučuji.
JT Avatar autora Jan Titlbach | 10.1.2019
Naprostá spokojenost. Rychlé jednání a možnost využití Uloženky.
N Avatar autora NM | 23.12.2018
Obchodu neni co vytknout. Co a jak jsem ocekaval, tak jsem dostal.
JM Avatar autora Jana Markova | 7.12.2018
Jsem velice spokojena se jak se zbozim,tak s prubehem objednani a hlavne prijemnym jednanim jednarelky.Vrele doporucuji!
LK Avatar autora Lenka Kollárová | 26.11.2018
Vše proběhlo velmi rychle a bez problémů. Zboží je krásné. Doporučuji.
Nahoru
80 položek celkem

Instagram