Hodnocení obchodu

5,0 60 hodnocení
5
60x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RM Avatar autora | 15.10.2019
Velmi velmi spokojena,s tak perfektním přístupem jsem se ještě nesetkala. Radka
HW Avatar autora 19.10.2019
DObrý den, Radko, moc Vám děkuji za Vaše krásná slova. Jsem moc ráda, že jste s námi spokojená. Kdyby cokoli, jsme tady pro Vás. Hanka
BB Avatar autora | 14.10.2019
Som veľmi spokojná. Ďakujem.
HW Avatar autora 19.10.2019
Velmi Vám děkujeme za Vaše milá slova a jsme moc rádi, že jste byla spokojená. Hanka
KL Avatar autora | 16.9.2019
Vstřícné a milé jednání a kabelka je krásná. Leifertová Kamila
HW Avatar autora 17.9.2019
Milá Kamilo, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Jsem moc ráda, že jste s Ratankou spokojená. Krásný den, Hanka
MR Avatar autora | 9.9.2019
J Avatar autora | 9.9.2019
Dobrý den, s ratankou jsem velmi spokojena. Kabelka je úžasná, dodána včas v krásném plátěném pytlíčku, což je super na uchování přes zimní období:-) Taktéž milá kartička s věnováním mě příjemně překvapila. Doporučuji všem, kdo si chcete pořídit. Tato se mi zdála na trhu nejkvalitnější a určitě jsem neudělala chybu. Je trošku dražší, ale provedení na 100%.
LK Avatar autora | 8.9.2019
Dobrý den, jak s obchodem, tak s ratankou jsem spokojená na jedničku.
LP Avatar autora | 8.9.2019
Avatar autora | 2.8.2019
Dobrý den,ratanka je úžasná!Moc děkuji za přiložený pozdrav.Udělal mi velkou radost.Přeji vašemu obchodu ať má stále tak krásné a kvalitní zboží a samozřejmě spoustu spokojených zákazníků:-)
VK Avatar autora | 1.8.2019
KV Avatar autora | 29.7.2019
Nádherná kabelka, ještě krásnější než na fotce. skvělá a rychlá komunikace s paní majitelkou. Doporučuji.
Avatar autora | 25.7.2019
Avatar autora | 18.7.2019
Hezký večer, Hanko, dneska jsem si vyzvedla svou ratanku. Je naprosto dokonalá, krásně zpracovaná, zkrátka nádherná, bezchybná. Musím souhlasit, že v reálu je ještě hezčí, než na fotkách. A užasně voní :D Dlouho jsem se rozmýšlela, koukala i po jiných kamenných obchodech a na pohled jsem vždy našla něco, co mě odradilo (koženka, horší kvalita zpracování atd.) a neustále jsem se vracela na tyto stranky Ratanky, a ted si nadávám, že jsem si kabelku nekoupila už dříve! Moc děkuji a vřele všem doporučuji nákup ratanky právě u vás! A samozřejmě, že látkový obal a milý vzkaz moc potěšil!
HW Avatar autora 18.7.2019
Dobrý večer, Terezko, :) :) :) moc Vám děkuji za tak krásná slova!! Jsem moc ráda, že jste s Ratankou spokojená. :) :) Pokud bychom Vám mohli ještě s čímkoli pomoci, prosím neváhejte se na mě, prosím, obrátit. S velikým poděkováním za Vaši zpětnou vazbu, Hanka
KD Avatar autora | 12.7.2019
Přestože mám kabelku druhé jakosti, je krásná, a že má chybu, by člověk ani nepoznal. Dopředu jsem požádala o fotografie vady i vnitřku kabelky, odpověď jsem dostala velmi rychle. Požádala jsem o osobní převzetí, paní byla velmi milá a vše proběhlo v pořádku. Jsem maximálně spokojená a rozhodně doporučuji.
HW Avatar autora 13.7.2019
Děkujeme za krásnou recenzi Katrin. :-) Jste neuvěřitelně milá. Jsem moc ráda, že jste s námi i s Vaší Ratankou spokojená. Kdyby cokoli, neváhejte se na nás prosím opět obrátit. Krásný víkend, Hanka
AV Avatar autora | 10.7.2019
Ratanka je dokonalá. Upoutá pozornost a je ještě hezčí než na obrázku. Mohu všem jen doporučit. Skvělé, milé, ochotné jednání. Splněny i netradiční požadavky. Paní Hanka je strašně milá a komunikovat s ní je radost. Mockrát děkuji :).
HW Avatar autora 10.7.2019
Milá Aničko, velmi Vám děkujeme za krásná slova. :) :) :) Moc si toho vážím. Přeji Vám s Ratankou jen samé hezké chvíle a kdyby cokoli, jsem tady pro Vás. :) H.
TP Avatar autora | 3.7.2019
Rychla komunikace a predani. Kabelka je krasna :)
HW Avatar autora 10.7.2019
Milá Terezko, děkujeme Vám za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že jste s námi byla spokojená. :) :) Krásný den, Hanka
JJ Avatar autora | 26.6.2019
HW Avatar autora 10.7.2019
Milá Jitko, velmi Vám děkuji za krásnou recenzi. Hezký večer, Hanka :)
Avatar autora | 22.6.2019
Ratanka je "naživo" ještě hezčí než na obrázku. Vstřícné a milé jednání, okamžité odpovědi.Není to neosobní eshop, jako by byl zákazník přímo v obchůdku.Děkuji moc za vše , mohu jen doporučit
HW Avatar autora 22.6.2019
Radko, velmi Vám děkuju za Vaše krásná slova!!! Jsem moc ráda, že jste s námi byla spokojená a že se Vám Ratanka líbí. Děkujeme. Krásně si Vaši Ratanku užívejte a kdyby cokoli, jsme tady pro Vás. Krásný víkend, Hanka
Avatar autora | 20.6.2019
Ratanka je nádherná. Jsem spokojená, nadšená, prostě jsem se zamilovala. Děkuji moc ještě jednou.
HW Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme :) :) :) Opravdu. Moc díky za krásnou zpětnou vazbu. :)
PN Avatar autora | 20.6.2019
Já jsem spokojena velmi, s kabelkou jsem měla velký úspěch a kšilt je perfektní.
HW Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme Pavli. :) Jsem ráda, že jste spokojená. :)
TK Avatar autora | 19.6.2019
Krásná, praktická kabelka, ideální velikost. A nic z ní nemůže vypadnout, když si ji otevřu, když mi visí přes rameno. Taková letní :-)
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá Terezo, děkujeme Vám za Vaší recenzi. Jsme velmi rádi, že jste s Ratankou spokojená. :-) S poděkováním, Hanka Walderova
Nahoru
60 položek celkem

Instagram