Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TK Avatar autora | 19.6.2019
Krásná, praktická kabelka, ideální velikost. A nic z ní nemůže vypadnout, když si ji otevřu, když mi visí přes rameno. Taková letní :-)
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá Terezo, děkujeme Vám za Vaší recenzi. Jsme velmi rádi, že jste s Ratankou spokojená. :-) S poděkováním, Hanka Walderova
VV Avatar autora | 19.6.2019
Krásná kabelka, v reálu je ještě hezčí než na obrázcích. Oceňuji též milý a velmi vstřícný přístup obchodu. Určitě doporučuji. Kabelku mi každý obdivuje :-)
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá paní Výborná, moc Vám děkujeme za Vaše krásná slova. Velmi si jich ceníme. Opravdu Vám děkuji! :-) Užívejte si Ratanky a kdyby cokoli, jsme Vám k dispozici. Krásný večer, Hanka Walderová
DB Avatar autora | 19.6.2019
J Avatar autora | 18.6.2019
Krásná kabelka, na první pohled viditelná kvalita a jako velmi milý bonus ... přiložený, rukou psaný vzkaz, který jsem si uložila. ☺ Děkuji a přeji Vám hodně spokojených zákaznic. Jana
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá Jani, moc Vám děkuji za krásnou zprávu. :-) :-) :-) Jsem moc ráda, že jste spokojená a přeji Vám, ať se Ratanka hezky nosí. :-) Hanka
Avatar autora | 10.6.2019
Ratanka přišla nádherně zabalená i s milým vzkazem. Samotná kabelka je naprostá bomba, na léto ideální doplněk. Moc děkuji a vřele doporučuji! ;)
HW Avatar autora 10.6.2019
:) :) :) Milá Míšo, děkujeme moc za krásnou recenzi. :) Jsme moc rádi, že jste spokojená. Kdyby cokoli, neváhejte se na nás obrátit. Krásný den, Hanka
DP Avatar autora | 5.6.2019
Dobrý den, včera jsem si Ratanku převzala:-) a dnes už jsem ji venčila:-))) Je moc krásná. Děkuji za vstřícné jednání a přeji samé spokojené zákaznice. Hezký den Dominika
HH Avatar autora | 4.6.2019
Dobrý den Jsem velice spokojena. Milá a rychlá komunikace. Krásně zabalené zboží. Poděkování za nákup. Kéž by takto uctivých a solidních prodejců bylo více. Velice chválím! DOPORUČUJI ! Lia
HW Avatar autora 4.6.2019
Paní Hanko, velmi Vám děkujeme za krásnou recenzi. Opravdu nás velmi potěšila a velmi si vážíme nejen Vašich slov, ale hlavně i toho, že jste si našla čas nám je sem napsat. :-) Krásný den, Hanka
PN Avatar autora | 30.5.2019
Velká spokojenost, rychlé doručení. Mám kabelku a teď jsem obdržela i kšilt. Obojí super. Moc děkuji i za pěkná slova paní Hanky.
HW Avatar autora 30.5.2019
Milá Pavli, velmi Vám děkujeme za krásná slova. :-) Jsme moc rádi, že jste s námi byla spokojená. Přejeme Vám s Ratankou i kšiltem hezké zážitky. :-) Hanka
EF Avatar autora | 29.5.2019
AK Avatar autora | 29.5.2019
Moc děkuji za úžasnou Ratanku! Je skvělá, stejně jako obchod, respektive paní, která je prodává - moc milá a ochotná! Určitě si brzo vyberu další Ratanku :-)
HW Avatar autora 30.5.2019
Milá Andreo, velmi Vám děkujeme za krásná slova. Opravdu mi udělala velikou radost. Jsem moc ráda, že jste s námi byla spokojená a přeji Vám, at si s Ratankou užijete nejedno krásné léto. :-) Hanka
AC Avatar autora | 27.5.2019
Krasna ratanka!!! Pani mi ji poslala az do Italie. Pristup byl vynikajici a ve vsem mi vysli stric. Ratanka je uplne uzasna, kvalita vynikajici a ja uz jen cekam na poradne leto at ji muzu vyvetrat:)
M Avatar autora | 27.5.2019
Užasná kabelka MAHARAMI a výstelka jako překvapení je super :)) komunikace s e-shopem výborná ;)
NZ Avatar autora | 17.5.2019
Moc dakujem za krasnu Ratanku :) Splnila som si taky maly sen :) je krasna a vynimocna!
SA Avatar autora | 7.5.2019
L Avatar autora | 25.4.2019
Naprostá spokojenost, výborná komunikace, milé osobní předání, doporučuji všemi deseti. Nádherné zboží, v reálu dokonce krásnější než na fotkách. ♥♥♥ :-)
HW Avatar autora 25.4.2019
:-) :-) moc děkujeme!! Lucko, jsem moc ráda, že jste s námi spokojená. Třeba zase někdy na viděnou. :-)
ZA Avatar autora | 23.4.2019
Jsem moc spokojená s kabelkou i s přístupem. Rychlé, vstřícné jednání. Vřele doporučuji. ????????
HW Avatar autora 23.4.2019
Děkujeme Zuzanko, moc si toho vážíme. :-)
NM Avatar autora | 7.4.2019
Su to prekrasne kusky a mam z nich radost.Uz sa tesim na leto, ako ich budem nosit!
MA Avatar autora | 7.4.2019
Velice spokojena
O Avatar autora | 5.4.2019
Kabelku jsem kupovala pro kamarádku. Se vším naprostá spokojenost, velice vstřícné jednání a domluva ohledně osobního odběru. Kabelka je nádherná, krásná ruční práce. Moc ráda doporučuji.
MM Avatar autora | 31.3.2019
Nahoru
41 položek celkem

Instagram