Hodnocení obchodu

5,0 72 hodnocení
5
72x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AH Avatar autora Andrea Hvizdosova | 26.1.2020
Ratanka je nádherná, 100% zodpovedá mojim očakávaniam a je rovnako pekná ako aj na fotografiách obchodu. ????
P Avatar autora Petina | 7.1.2020
Vše v pořádku mohu doporučit :)
VM Avatar autora Věra Macharáčková | 1.1.2020
Velmi, jsem spokojená s komunikací, rychlou dodávkou a s kabelkou zabalenou v pytlíku i osobním přáním od Vás. Velmi Vám děkuji.
AT Avatar autora Alena Tomášková | 30.12.2019
100% spokojenost, kabelky krásné, skvělý přístup
ŽM Avatar autora Žaneta Mlodziková | 30.12.2019
MT Avatar autora Miroslav Tischler | 29.12.2019
Vypadá kvalitně a je moc hezká
I Avatar autora Iveta | 23.12.2019
Příjemná komunikace, krásné balení a perfektní kabelka. Spokojenost!
JP Avatar autora Jana padevetova | 21.12.2019
JM Avatar autora Jana Michálková | 13.12.2019
Velká spokojenost. Paní komunikovala a snažila se řešit a pomoc. Doporučuji. Zboží je originálně zabaleno a je vidět osobní přístup. Jana
MB Avatar autora Monika Bendíková | 12.12.2019
V Avatar autora Vendula | 3.12.2019
Dobrý den, chci moc poděkovat za vstřícné a rychlé jednání. Kabelka je úžasná...pět hvězdiček je málo????. Vendula
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 3.12.2019
Dobrý den, Vendulo, moc Vám děkujeme. :-) :-) Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojená. Užívejte Ratanky. :-) Hanka
LH Avatar autora Leona Huňková | 20.10.2019
Maximální spokojenost, jak od obchodu,tak od ratanky.Rychle jednání.. Ratanka je hezčí než na obrázku.A úplně mi vyrazilo dech, jak mi krásně přišla zabalená a s přáníčkemmm. Uvidíte kdo si objednáte????????????????. Neváhejte ženy a udělejte si radost. Děkuji moc.
RM Avatar autora Radka Maronková | 15.10.2019
Velmi velmi spokojena,s tak perfektním přístupem jsem se ještě nesetkala. Radka
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 19.10.2019
DObrý den, Radko, moc Vám děkuji za Vaše krásná slova. Jsem moc ráda, že jste s námi spokojená. Kdyby cokoli, jsme tady pro Vás. Hanka
BB Avatar autora Božena Barbiriková | 14.10.2019
Som veľmi spokojná. Ďakujem.
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 19.10.2019
Velmi Vám děkujeme za Vaše milá slova a jsme moc rádi, že jste byla spokojená. Hanka
KL Avatar autora Kamila Leifertová | 16.9.2019
Vstřícné a milé jednání a kabelka je krásná. Leifertová Kamila
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 17.9.2019
Milá Kamilo, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Jsem moc ráda, že jste s Ratankou spokojená. Krásný den, Hanka
MR Avatar autora Michaela Rozinková | 9.9.2019
J Avatar autora Jarka | 9.9.2019
Dobrý den, s ratankou jsem velmi spokojena. Kabelka je úžasná, dodána včas v krásném plátěném pytlíčku, což je super na uchování přes zimní období:-) Taktéž milá kartička s věnováním mě příjemně překvapila. Doporučuji všem, kdo si chcete pořídit. Tato se mi zdála na trhu nejkvalitnější a určitě jsem neudělala chybu. Je trošku dražší, ale provedení na 100%.
LK Avatar autora Lenka Kovářová | 8.9.2019
Dobrý den, jak s obchodem, tak s ratankou jsem spokojená na jedničku.
LP Avatar autora Lucie Pětvaldská | 8.9.2019
Avatar autora Marie Čepčányová | 2.8.2019
Dobrý den,ratanka je úžasná!Moc děkuji za přiložený pozdrav.Udělal mi velkou radost.Přeji vašemu obchodu ať má stále tak krásné a kvalitní zboží a samozřejmě spoustu spokojených zákazníků:-)
Nahoru
72 položek celkem

Instagram