Hodnocení obchodu

5,0 76 hodnocení
5
76x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 22.5.2020
Krásná kabelka, velmi rychlé dodání i přes malý zádrhel z mé strany při placení. Moc dekuji!!
D Avatar autora Dorota | 21.5.2020
Ratanka je krásna a kvalitná, pekne zabalená, rýchlo doručená, kúpu môžem len odporúčať. Veľmi pekne Vám ešte raz ďakujem! :)
HP Avatar autora Hana Procházková (Administrátor) 21.5.2020
Milá Doroto, velmi Vám děkuji za Vaše krásná slova. Užívejte Ratanku a kdyby cokoli, prosím neváhejte se na mne obrátit. :-) S poděkováním, Hanka
SH Avatar autora Stacy Hammond | 20.5.2020
I am 100% satisfied with this product. I got it for a friend as a birtday, the delivery was super fast (got it the same day I ordered). As for the quality, the bags are extreamely well made, quality hadywork with refined details, just as beutiful as in the pictures. I definately recomend this prodect!
HP Avatar autora Hana Procházková (Administrátor) 20.5.2020
Hello Stacy, it was a real pleasure to meet you. Thank you so much for your lovely words!! I hope both, you and your friend, will be happy with the bags. have a great day, Hana
Avatar autora Markéta Šlechtová | 19.2.2020
AH Avatar autora Andrea Hvizdosova | 26.1.2020
Ratanka je nádherná, 100% zodpovedá mojim očakávaniam a je rovnako pekná ako aj na fotografiách obchodu. ????
P Avatar autora Petina | 7.1.2020
Vše v pořádku mohu doporučit :)
VM Avatar autora Věra Macharáčková | 1.1.2020
Velmi, jsem spokojená s komunikací, rychlou dodávkou a s kabelkou zabalenou v pytlíku i osobním přáním od Vás. Velmi Vám děkuji.
AT Avatar autora Alena Tomášková | 30.12.2019
100% spokojenost, kabelky krásné, skvělý přístup
ŽM Avatar autora Žaneta Mlodziková | 30.12.2019
MT Avatar autora Miroslav Tischler | 29.12.2019
Vypadá kvalitně a je moc hezká
I Avatar autora Iveta | 23.12.2019
Příjemná komunikace, krásné balení a perfektní kabelka. Spokojenost!
JP Avatar autora Jana padevetova | 21.12.2019
JM Avatar autora Jana Michálková | 13.12.2019
Velká spokojenost. Paní komunikovala a snažila se řešit a pomoc. Doporučuji. Zboží je originálně zabaleno a je vidět osobní přístup. Jana
MB Avatar autora Monika Bendíková | 12.12.2019
V Avatar autora Vendula | 3.12.2019
Dobrý den, chci moc poděkovat za vstřícné a rychlé jednání. Kabelka je úžasná...pět hvězdiček je málo????. Vendula
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 3.12.2019
Dobrý den, Vendulo, moc Vám děkujeme. :-) :-) Jsme opravdu moc rádi, že jste spokojená. Užívejte Ratanky. :-) Hanka
LH Avatar autora Leona Huňková | 20.10.2019
Maximální spokojenost, jak od obchodu,tak od ratanky.Rychle jednání.. Ratanka je hezčí než na obrázku.A úplně mi vyrazilo dech, jak mi krásně přišla zabalená a s přáníčkemmm. Uvidíte kdo si objednáte????????????????. Neváhejte ženy a udělejte si radost. Děkuji moc.
RM Avatar autora Radka Maronková | 15.10.2019
Velmi velmi spokojena,s tak perfektním přístupem jsem se ještě nesetkala. Radka
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 19.10.2019
DObrý den, Radko, moc Vám děkuji za Vaše krásná slova. Jsem moc ráda, že jste s námi spokojená. Kdyby cokoli, jsme tady pro Vás. Hanka
BB Avatar autora Božena Barbiriková | 14.10.2019
Som veľmi spokojná. Ďakujem.
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 19.10.2019
Velmi Vám děkujeme za Vaše milá slova a jsme moc rádi, že jste byla spokojená. Hanka
KL Avatar autora Kamila Leifertová | 16.9.2019
Vstřícné a milé jednání a kabelka je krásná. Leifertová Kamila
HW Avatar autora Hana Walderova (Administrátor) 17.9.2019
Milá Kamilo, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Jsem moc ráda, že jste s Ratankou spokojená. Krásný den, Hanka
MR Avatar autora Michaela Rozinková | 9.9.2019
Nahoru
76 položek celkem

Instagram