Hodnocení obchodu

5,0 53 hodnocení
5
53x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.8.2019
Dobrý den,ratanka je úžasná!Moc děkuji za přiložený pozdrav.Udělal mi velkou radost.Přeji vašemu obchodu ať má stále tak krásné a kvalitní zboží a samozřejmě spoustu spokojených zákazníků:-)
VK Avatar autora | 1.8.2019
KV Avatar autora | 29.7.2019
Nádherná kabelka, ještě krásnější než na fotce. skvělá a rychlá komunikace s paní majitelkou. Doporučuji.
Avatar autora | 25.7.2019
Avatar autora | 18.7.2019
Hezký večer, Hanko, dneska jsem si vyzvedla svou ratanku. Je naprosto dokonalá, krásně zpracovaná, zkrátka nádherná, bezchybná. Musím souhlasit, že v reálu je ještě hezčí, než na fotkách. A užasně voní :D Dlouho jsem se rozmýšlela, koukala i po jiných kamenných obchodech a na pohled jsem vždy našla něco, co mě odradilo (koženka, horší kvalita zpracování atd.) a neustále jsem se vracela na tyto stranky Ratanky, a ted si nadávám, že jsem si kabelku nekoupila už dříve! Moc děkuji a vřele všem doporučuji nákup ratanky právě u vás! A samozřejmě, že látkový obal a milý vzkaz moc potěšil!
HW Avatar autora 18.7.2019
Dobrý večer, Terezko, :) :) :) moc Vám děkuji za tak krásná slova!! Jsem moc ráda, že jste s Ratankou spokojená. :) :) Pokud bychom Vám mohli ještě s čímkoli pomoci, prosím neváhejte se na mě, prosím, obrátit. S velikým poděkováním za Vaši zpětnou vazbu, Hanka
KD Avatar autora | 12.7.2019
Přestože mám kabelku druhé jakosti, je krásná, a že má chybu, by člověk ani nepoznal. Dopředu jsem požádala o fotografie vady i vnitřku kabelky, odpověď jsem dostala velmi rychle. Požádala jsem o osobní převzetí, paní byla velmi milá a vše proběhlo v pořádku. Jsem maximálně spokojená a rozhodně doporučuji.
HW Avatar autora 13.7.2019
Děkujeme za krásnou recenzi Katrin. :-) Jste neuvěřitelně milá. Jsem moc ráda, že jste s námi i s Vaší Ratankou spokojená. Kdyby cokoli, neváhejte se na nás prosím opět obrátit. Krásný víkend, Hanka
AV Avatar autora | 10.7.2019
Ratanka je dokonalá. Upoutá pozornost a je ještě hezčí než na obrázku. Mohu všem jen doporučit. Skvělé, milé, ochotné jednání. Splněny i netradiční požadavky. Paní Hanka je strašně milá a komunikovat s ní je radost. Mockrát děkuji :).
HW Avatar autora 10.7.2019
Milá Aničko, velmi Vám děkujeme za krásná slova. :) :) :) Moc si toho vážím. Přeji Vám s Ratankou jen samé hezké chvíle a kdyby cokoli, jsem tady pro Vás. :) H.
TP Avatar autora | 3.7.2019
Rychla komunikace a predani. Kabelka je krasna :)
HW Avatar autora 10.7.2019
Milá Terezko, děkujeme Vám za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, že jste s námi byla spokojená. :) :) Krásný den, Hanka
JJ Avatar autora | 26.6.2019
HW Avatar autora 10.7.2019
Milá Jitko, velmi Vám děkuji za krásnou recenzi. Hezký večer, Hanka :)
Avatar autora | 22.6.2019
Ratanka je "naživo" ještě hezčí než na obrázku. Vstřícné a milé jednání, okamžité odpovědi.Není to neosobní eshop, jako by byl zákazník přímo v obchůdku.Děkuji moc za vše , mohu jen doporučit
HW Avatar autora 22.6.2019
Radko, velmi Vám děkuju za Vaše krásná slova!!! Jsem moc ráda, že jste s námi byla spokojená a že se Vám Ratanka líbí. Děkujeme. Krásně si Vaši Ratanku užívejte a kdyby cokoli, jsme tady pro Vás. Krásný víkend, Hanka
Avatar autora | 20.6.2019
Ratanka je nádherná. Jsem spokojená, nadšená, prostě jsem se zamilovala. Děkuji moc ještě jednou.
HW Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme :) :) :) Opravdu. Moc díky za krásnou zpětnou vazbu. :)
PN Avatar autora | 20.6.2019
Já jsem spokojena velmi, s kabelkou jsem měla velký úspěch a kšilt je perfektní.
HW Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme Pavli. :) Jsem ráda, že jste spokojená. :)
TK Avatar autora | 19.6.2019
Krásná, praktická kabelka, ideální velikost. A nic z ní nemůže vypadnout, když si ji otevřu, když mi visí přes rameno. Taková letní :-)
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá Terezo, děkujeme Vám za Vaší recenzi. Jsme velmi rádi, že jste s Ratankou spokojená. :-) S poděkováním, Hanka Walderova
VV Avatar autora | 19.6.2019
Krásná kabelka, v reálu je ještě hezčí než na obrázcích. Oceňuji též milý a velmi vstřícný přístup obchodu. Určitě doporučuji. Kabelku mi každý obdivuje :-)
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá paní Výborná, moc Vám děkujeme za Vaše krásná slova. Velmi si jich ceníme. Opravdu Vám děkuji! :-) Užívejte si Ratanky a kdyby cokoli, jsme Vám k dispozici. Krásný večer, Hanka Walderová
DB Avatar autora | 19.6.2019
J Avatar autora | 18.6.2019
Krásná kabelka, na první pohled viditelná kvalita a jako velmi milý bonus ... přiložený, rukou psaný vzkaz, který jsem si uložila. ☺ Děkuji a přeji Vám hodně spokojených zákaznic. Jana
HW Avatar autora 19.6.2019
Milá Jani, moc Vám děkuji za krásnou zprávu. :-) :-) :-) Jsem moc ráda, že jste spokojená a přeji Vám, ať se Ratanka hezky nosí. :-) Hanka
Avatar autora | 10.6.2019
Ratanka přišla nádherně zabalená i s milým vzkazem. Samotná kabelka je naprostá bomba, na léto ideální doplněk. Moc děkuji a vřele doporučuji! ;)
HW Avatar autora 10.6.2019
:) :) :) Milá Míšo, děkujeme moc za krásnou recenzi. :) Jsme moc rádi, že jste spokojená. Kdyby cokoli, neváhejte se na nás obrátit. Krásný den, Hanka
DP Avatar autora | 5.6.2019
Dobrý den, včera jsem si Ratanku převzala:-) a dnes už jsem ji venčila:-))) Je moc krásná. Děkuji za vstřícné jednání a přeji samé spokojené zákaznice. Hezký den Dominika
HH Avatar autora | 4.6.2019
Dobrý den Jsem velice spokojena. Milá a rychlá komunikace. Krásně zabalené zboží. Poděkování za nákup. Kéž by takto uctivých a solidních prodejců bylo více. Velice chválím! DOPORUČUJI ! Lia
HW Avatar autora 4.6.2019
Paní Hanko, velmi Vám děkujeme za krásnou recenzi. Opravdu nás velmi potěšila a velmi si vážíme nejen Vašich slov, ale hlavně i toho, že jste si našla čas nám je sem napsat. :-) Krásný den, Hanka
PN Avatar autora | 30.5.2019
Velká spokojenost, rychlé doručení. Mám kabelku a teď jsem obdržela i kšilt. Obojí super. Moc děkuji i za pěkná slova paní Hanky.
HW Avatar autora 30.5.2019
Milá Pavli, velmi Vám děkujeme za krásná slova. :-) Jsme moc rádi, že jste s námi byla spokojená. Přejeme Vám s Ratankou i kšiltem hezké zážitky. :-) Hanka
Nahoru
53 položek celkem

Instagram